Anouk Nederlands kampioen enkel en dubbel!

Wat een fantastische dag was het tijdens het Nederlands Kampioenschap in Nijmegen!

Onze Anouk die daar twee keer als Nederlands Kampioen gehuldigd werd.

Het succesverhaal in vogelvlucht……

In de poule bij de meisjes pupillen liet Anouk al merken dat ze serieuze plannen had om vandaag alles uit de kast te halen: met twee keer een 3-0 overwinning liet ze haar tegenstanders zien waarvoor zij zo hard aan het trainen is.

In het hoofdtoernooi werd Dido Giesen ook met 3-0 verslagen en daarna volgde de nummer één van de plaatsingslijst Anna Peters. Anna was een groot deel van het seizoen uitgeschakeld door een zware hersenschudding en nu (gelukkig) weer op de weg terug naar volledig herstel. Een volledig geconcentreerde Anouk pakte brutaal de eerste game in deze halve finale, maar verloor de tweede en derde game. Door weer iets meer verrassing in haar spel te brengen en sterke rally’s bij de tafel werd de vierde game weer door Anouk gewonnen. In de vijfde game een 1-5 achterstand, een time out….langzaam krabbelde Anouk terug en uiteindelijk werd de vijfde game met 12-10 gewonnen!

Op naar de finale….

Hierin luid aangemoedigd door onze “buren” uit Soest zagen we een prachtige strijd.

Tanya Misconi, de dubbelpartner en “eeuwige” rivale van Anouk stond aan de andere kant van de tafel. Een brutale 2-0 voorsprong van Anouk werd een 2-2, maar de focus bleef goed….. De vijfde game was bloedstollend, een kleine voorsprong vanaf de start bleef behouden en de winst was met 11-7 voor Anouk!

Ongelooflijk blij en trots op deze kanjer, die het toch maar mooi gepresteerd heeft om Kampioen van Nederland te worden!

Ook in het dubbel ging de titel naar Anouk: samen met Tanya Misconi won zij de finale bij de meisjes pupillen.

Al met al dus een super prestatie, nu even een weekje pauze en dan straks weer voorbereiden op het volgende evenement…….

[table id=12 /]

Schuiven naar boven