Hoogland gaat voor de beker!

Deze week begint de bekercompetitie voor de Hooglandse senioren (en oudere junioren). Dit jaar zijn we present met vier teams. De teams die in de poule een goede score neerzetten stromen door naar de knock out fase en mogen strijden voor die felbegeerde beker.

In team 1 speelt een groot deel van Hoogland 1 (Joseph, Rogier en Vincent) met aanvulling van Benjamin  Engels, Rik van Es en Jair Louhenapessy. Dit relatief jonge team neemt enkel genoegen met een finaleplaats. Het is maar de vraag of dat er ook in zit dit jaar..

Team 2 bestaat uit de ervaren Gerard Aanstoot, de semi ervaren Koen van Es en Ramon Dunk  aangevuld met de jonkies Nick Lorist, Joep Mul en het geheime wapen: Kevin Bornhijm. Een interessante combinatie die mogelijk ver kan reiken in het toernooi.

In team 3 strijden Rein, Henk van de Coterlet, Henk van Reenen, Werner Brouwer en Han Kohlman voor een plek in de finales. Met een berg aan tafeltennis ervaring (samen 150 jaar??) moet dit lukken.

Team 4 heeft een combinatieteam samengesteld. De vertegenwoordigers van Hoogland heten Jan Gerritsjans, Ronald Wanink en Mark Staffhorst. Dit drietal uit Kattenbroek wordt versterkt met Jeroen Schuurman van Over ‘t Net en met Luuk van Amstel. Dit team lijkt garant te staan voor succes en met minder dan een halve finale plaats zal geen genoegen worden genomen.

Hup Hoogland!

Schuiven naar boven