Luuk en Anouk bereiken kwartfinale nationale meerkampen!

In de afdelingsfinale van de jeugdmeerkampen speelden 2 Hooglanders mee. Luuk bij de jongens junioren en Anouk bij de welpen. Olaf stond als eerste reserve op de lijst, helaas werd hij niet opgeroepen.

De finale voor Anouk bij de welpen was een vierkamp. Anouk won haar drie wedstrijden met speels gemak: tegen Lieke, Nilsu en Noa (allen van Bijmaat) was het drie keer 3-0.

Dat belooft natuurlijk wel wat voor de kwartfinale op 6 december!

Luuk moest spelen in een achtkamp, voor hem veel bekende tegenstanders. Zijn eerste wedstrijd tegen teamgenoot Tim van der Leeden (SVE/WIK) was direct een kraker die Luuk won met 11-8 in de vijfde game. Willem Bakens (VTV) was met 3-0 te sterk, maar daarna volgden er nog vier sterke overwinningen. Vooral de wedstrijd tegen landelijk A speler Patrick Roest (Hilversum) was een prima pot die Luuk met agressief en gevarieerd spel in de vijfde game wist te winnen.

Tegen angstgegner Manuel Rincon verloor Luuk in vijf games (na een 0-2 achterstand). Uiteindelijk eindigde Luuk met vijf winstpartijen op een keurige tweede plaats en dus een plekje in de landelijke kwartfinale.

Dus 6 december in Almere beide spelers in de race: veel succes Luuk en Anouk!

Coaches René en Juliet bedankt voor de begeleiding deze dag.

Luuk

Schuiven naar boven