Teamuitje Hoogland 4

Teamuitje Hoogland 4

Op maandag 23 december was ter afsluiting van de najaarscompetitie 2013 weer het gebruikelijke teamuitje van Hoogland 4. De vorige keer is het team gaan Lasergamen en poolen in Utrecht, nu gingen de heren karten in Harderwijk.

DSCF7890Het begin van het uitje ging helaas een beetje mis. Aan de planning lag het niet, wel aan het feit dat Eric als coach en organisator zijn portemonnee vergeten was. Op zich is dat een niet geheel onbelangrijk onderdeel van het teamuitje, dus moest Eric halverwege het oppikken van Evan weer als een speer terug naar huis om hem alsnog op te halen. Daarom werden Dennis, Rik, Rody, Evan en Edwin (vader van Dennis) te laat opgehaald, waardoor we ook te laat in Harderwijk aankwamen. Gelukkig was dat geen probleem, en moesten we alleen iets langer wachten totdat wij de baan op mochten. Omdat wij als groep de baan voor ons alleen hadden mochten de teamleden en hun begeleiders tegelijk rijden. Normaliter doen ze dit niet omdat de karts voor de volwassenen harder rijden dan de kinderkarts. Rody en Rik hadden mazzel, ook zij mochten in een kart voor de volwassenen stappen. Iedereen had wel eens eerder in een kart gereden, dus moest er eigenlijk alleen maar aan de baan gewend worden. Iedereen heeft een flink aantal rondjes kunnen rijden. Na afloop werden de uitslagen nog even nabesproken. Ook was er wat gemopper over een paar “beuk”-momentjes die tijdens het rijden aan elkaar uitgedeeld werden.

De tijden lagen niet erg veel uit elkaar. Ondanks het feit dat Dennis en Evan in een kinderkart moesten rijden hadden ze toch wel aardige rondetijden. De gemiddelde rondetijden van Dennis lagen zelfs nog iets onder die van Rody. De beste rondetijden werden door bijna iedereen op het laatste gereden. De rondetijden waren:
1   Edwin    30,20 (gem 31,30)
2   Eric       32,91 (gem 34,37)
3   Rik        33,34 (gem 36,20)
4   Rody     35,96 (gem 38,96)DSCF7892
5   Dennis  36,59 (gem 38,67)
6   Evan     36,74 (gem 39,12)

Daarna zijn we naar de McDonalds gereden waar we ons tegoed gedaan hebben aan de vette hap. Het was een leuke afsluiting van het competitieseizoen. En nu maar weer nadenken over het volgende afsluitende teamuitje.

Eric Capello

Schuiven naar boven