Van 30 seconden tot 30 sjoelstenen.

Spelavond 14 oktober

Jong en oud maken het spel maar de middengroep ontbreekt.

De oude 65+ers waren er, de jonge 25-ers waren er, maar de 40-50 midlifers waren er opvallend genoeg niet. Konden geen oppas krijgen misschien? of moesten vroeg naar bed om morgen vroeg weer hard te werken? Of hebben zij geen spelletjes meer? Wie zal het zeggen. Ze hebben in ieder geval een leuke avond gemist.

Spelavond1

30 seonden gewild.

Zo’n 20 jongens en meisjes hebben elkaar bezig gehouden met een grote variëteit aan zelf meegenomen gezelschapspellen van sjoelen tot perado van jungle speed tot klaverjassen van davinci code tot scrabble en bingo van regenwormen tot 30 seconds. Voor elk wat wils. Je mocht elk spel maar een maal spelen. Na elk spel werd de nummer 1 t/m 4 genoteerd. Het spel 30 seconden, waarbij in 30 seconden zo veel mogelijk woorden moesten worden beschreven zodat ze konden worden geraden viel erg in de smaak. Maar ook voor sjoelen was veel belangstelling.

Spelavond2

spelletjeskoning heet Henk.

Uiteindelijk bleek de spelletjeskoning Henk te heten. Zowel Henk van de Coterlet als Henk van Reenen bleken gemiddeld nummer 1 te staan. Mede vanwege zijn organisatorische kwaliteiten ontving Henk vR de spelletjes trofee die door voorzitter Rein werd uitgereikt. De algemene indruk was dat het een geslaagde avond was die we volgend jaar dit weer moeten doen.

Schuiven naar boven