Hoogland wint uitwisseling!

Dinsdag 13 januari speelde Hoogland de jaarlijkse uitwisseling tegen Woerden. Dit jaar was Hoogland aan de beurt als ontvangende vereniging en voor het eerst sinds jaren vond dit spektakel weer eens plaats in de Bieshaar.

Vier teams van Hoogland namen het in vier verschillende klassen op tegen de vier teams van Woerden. De spelers die namens het Hoogland het zware werk mochten opknappen waren: Rogier, Vincent, Benjamin, Ronald, Mark, Gerard, Piet, Ron, Werner, Thijs, Ries en Ramon.

Drie van de Hoogland wisten een 6-4 overwinning te boeken. Het vierde team won zelfs met 7-3 van tegenstander Woerden dankzij een vlammende Benjamin Engels. Spelers van Woerden die kwamen uithuilen aan de bar, na het te hebben opgenomen tegen Benjamin, beweerde dat zijn lange noppen minimaal een halve meter lang moeten zijn geweest. Benjamin won deze avond alle drie zijn individuele partijen en, samen met Vincent, de dubbel.

De wisselbeker is dit jaar weer voor Hoogland en is te bewonderen in de Bieshaar. Pieter (Woerden) en Henri (Hoogland), bedankt voor de organisatie en een geslaagde avond!

 

Schuiven naar boven