Sven wint kadettenmeerkamp in Huizen

Op zaterdag 24 januari speelden Sem en Sven een toernooi in Huizen: de mini meerkampen. Bij dit toernooi was er een aparte poule voor de kadetten en hier waren Sem en Sven de Hooglandse vertegenwoordigers. Omdat ze bij elkaar in de poule zaten, moesten ze starten tegen elkaar: Sven won met 3-0 van Sem. Sem wist iedere game wel dichtbij te komen, maar Sven won toch zonder gameverlies deze wedstrijd.
Sem had de pech dat hij hierna tegen de latere nummer twee en drie moest spelen: deze jongens gaan komende competitiehelft allebei  4e klasse spelen en dat was wel te zien. Sem probeerde het wel, maar maakte te veel fouten met zijn openingen en moest deze twee tegenstanders feliciteren. Maar na deze drie verlieswedstrijden keerde het tij bij Sem: hij ging beter spelen en won zijn volgende drie wedstrijden. Dus uiteindelijk een prima vierde plaats voor Sem.

De finale met Sem als scheidsrechter en Sven als winnaar:20150124_133628

Sven ging na de winstpartij tegen Sem verder met goed spel en won de volgende vier wedstrijden ook met 3-0! De laatste wedstrijd werd de spannendste van de dag: game 1 en 3 waren voor Sven, game 2 en 4 voor Juno Verdonschot (Hilversum). De vijfde game moest de beslissing brengen: Sven won met 11-6 en eindigde hierdoor op een prachtige eerste plaats.

Al met al een lekker toernooi ter voorbereiding op de competitie, deze mannen zijn klaar voor de eerste wedstrijd van volgende week!

Schuiven naar boven