Succesvol competitieseizoen afgesloten

Met 3 jeugdteams op de eerste plaats in de competitie heeft Hoogland het natuurlijk geweldig gedaan. Donderdagavond 9 mei zijn de succesvolle spelers in het bijzijn van vele ouders gehuldigd. Succes voor het jeugdbeleid, maar ook zeker een bedankje aan alle ouders en coaches die dit seizoen onze jeugdige spelers hebben bijgestaan. Het succes is een gezamenlijk succes, en dat vinden wij als ttv Hoogland heel belangrijk en waardevol.

Nogmaals dank aan alle betrokkenen!

kampioenen mei 2014

Het seizoen is nog niet afgelopen: op zaterdag 10 mei spelen Evan de Ridder, Rik Steenwijk, Rody van Kuijl en Olaf Kooiman in Kockengen. Op diezelfde zaterdag spelen Luuk en Sebastiaan in Arnhem op het nederlands kampioenschap voor B spelers.

Voor een zestal spelers is er nog een landelijk toernooi in Aalsmeer en ook de middenmeerkampen zullen goed bezocht worden door onze jeugdspelers.

Uiteindelijk zal het seizoen afgesloten worden met het jaarlijkse ouder-en-kind toernooi waaraan ieder lid van Hoogland mee kan doen. Hou de publicaties in de gaten voor de juiste datum van dit toernooi!

Schuiven naar boven